No al racisme, NO a la discriminació


No al Racisme, no a la Discriminació from Els Tarongers on Vimeo.

El grup Competic 2, en motiu de les 25es Jornades Culturals, i sota el lema “Som persones: Totes iguals, totes diferents”, hem preparat un muntatge de vídeo amb la música “Rap vs Racisme” on hi col·laboren diversos “rapers”. Ells són El Chojin, Locus i Nerviozzo de Dúo Kie, Gitano Antón i El Langui de La Excepción, Nach, Lírico, Kase O i Sho-Hai de Violadores del Verso, Xhelazz, Titó i El Santo de Falsalarma, Zatu de SFDK i Ose, tots junts contra el racisme.

En la preparació del vídeo, i per poder treballar de forma conjunta, vam obrir un tauler compartit a la xarxa social Pinterest. Cadascú de nosaltres va escollir unes quantes fotografies i les va penjar al tauler. Així podíem veure les imatges penjades de tots els companys i companyes.

Amb les fotos i la música, vam fer un projecte de vídeo amb el programa Windows Media Maker. Tots junts a classe, anàvem fent  la pel·lícula. Cadascú proposava les fotos que creia que millor anaven amb la música escollida. A mida que anàvem creant la pel·lícula, anàvem aprenent més coses del programa.

A vegades ha estat necessari consensuar els diferents punts de vista. Ha estat un procés participatiu i col·laboratiu.

La idea del vídeo és expressar la discriminació en tots els seus àmbits i sentits. Esperem haver-ho aconseguit i que el vídeo us agradi tan com a nosaltres ens ha agradat fer-lo.

FacebookTwitterGoogle+PinterestCompartir

Deixa un comentari