Per què aquest blog?

El curs 2013-14 l’escola s’adhereix a la xarxa Escoles sense Racisme.

Escoles sense Racisme neix l’any 1988 a Anvers (Bèlgica) com un moviment de reacció contra les situacions de violència, intolerància i racisme cada vegada més freqüents a la societat. Està liderat per un grup d’educadors i educadores que entenen l’educació, com un instrument molt eficaç per a crear una nova ciutadania que s’oposi al racisme i a la xenofòbia i que defensi valors com la igualtat de drets, la pau i el diàleg.

Des del 1991 ACPP (Assemblea de Cooperació per la Pau) assumeix el compromís d’estendre aquesta xarxa a les escoles de tot l’estat espanyol com instrument de canvi social i de creació d’una nova ciutadania.

Aquesta xarxa aplega actualment a més de 400 escoles europees que treballen conjuntament contra la xenofòbia i qualsevol tipus de discriminació.

Adherint-nos a aquest projecte, pretenem sumar-nos a aquesta lluita i us convidem a participar-hi.

Aquest blog mostra les activitats que anem fent a l’escola des dels diferents grups. Aquestes mostren la nostra diversitat i aborden diferents perspectives. D’aquesta manera volem expressar el nostre rebuig a qualsevol tipus de discriminació, tots i totes som diferents, però ens mereixem ser tractats amb equitat. És per això que hem triat aquest lema: Tots som persones: totes iguals, totes diferents.

punt1a

punt2a

FacebookTwitterGoogle+PinterestCompartir